COMPENSATION POLICY


Ons beleid is 30 dagen. Als het 30 dagen geleden is dat u uw bestelling ontving, kunnen we helaas geen terugbetaling of omruiling aanbieden.

Om in aanmerking te komen voor een retourzending, moet uw artikel ongebruikt zijn en in dezelfde staat verkeren als waarin u het hebt ontvangen. Het moet ook in de originele verpakking zitten.

U moet ons een ontvangstbewijs of aankoopbewijs bezorgen om een retourzending te kunnen doen.


Een bestelling annuleren:

U heeft 48 uur de tijd om uw bestelling te annuleren. Na die tijd, als uw bestelling wordt verzonden, moet u wachten tot u deze ontvangt om deze definitief aan ons te retourneren. Zodra wij uw bestelling ontvangen, controleren wij of het product niet gebruikt is en in goede staat verkeert. Na deze controle door ons team, zullen wij het bedrag terugstorten op uw oorspronkelijke betaalwijze.Terugbetalingen:

Zodra wij het geretourneerde artikel hebben ontvangen en geïnspecteerd, sturen wij u een e-mail om de ontvangst te bevestigen. We zullen je ook op de hoogte brengen van onze beslissing om je verzoek goed te keuren of af te wijzen.
Als uw aanvraag wordt goedgekeurd, wordt uw terugbetaling verwerkt en wordt er binnen enkele dagen automatisch een tegoed op uw creditcard of op uw oorspronkelijke betaalwijze gestort.

Te late of ontbrekende terugbetalingen:

Als u uw terugbetaling nog niet heeft ontvangen, controleer dan eerst uw bankrekening.
Neem vervolgens contact op met uw creditcardmaatschappij, aangezien er een vertraging kan zijn voordat uw restitutie officieel wordt verzonden.
Neem vervolgens contact op met uw bank. Er is vaak enige verwerkingstijd nodig voordat een terugbetaling wordt geboekt.
Als u na het voltooien van al deze stappen nog steeds geen terugbetaling hebt ontvangen, neem dan contact met ons op via contact.brushal@gmail.com.

Uitverkoopartikelen:

Alleen normaal geprijsde artikelen kunnen worden terugbetaald. Uitverkoopartikelen kunnen helaas niet worden terugbetaald.

Ruilen:

Wij zullen een artikel alleen vervangen als het defect of beschadigd is. In dit geval, als u een uitwisseling voor hetzelfde artikel wilt, gelieve ons te e-mailen op info@popglory.nl

Verzending:

Om een artikel te retourneren, moet u het opsturen naar het adres dat u via e-mail hebt gekregen.

U moet uw eigen verzendkosten betalen om uw artikel te retourneren. Verzendkosten worden niet terugbetaald. Als u een terugbetaling ontvangt, worden de retourverzendkosten van uw terugbetaling afgetrokken.

Afhankelijk van waar je woont, kan het verschillende hoeveelheden tijd kosten om het geruilde product te ontvangen.

Als u een artikel met een waarde van meer dan $50 verzendt, kunt u overwegen een bezorgdienst te gebruiken waarmee u de zending kunt volgen of een verzendverzekering af te sluiten. Wij garanderen niet dat wij het artikel dat u terugstuurt, zullen ontvangen.

Vertaald met www.DeepL.com/Translator (gratis versie)